Julinsamling mot psykisk ohälsa

Under december kommer Socialdemokraterna i Mölndal och SSU i Mölndal att samarbeta i en insamling till organisationen Sankt Lukas Göteborg/Mölndal

St Lukas är en ideell organisation och är både religiöst och politiskt obundna samt icke vinstdrivande. De hjälper alla människor med psykologi och terapi genom samtal för de som behöver hjälp. Utöver detta arbetar de mycket med ungas psykiska ohälsa. Bland annat använder de överskottet organisationen för till att subventionera samtal för just unga vuxna. Ett sätt att kunna nå ut till de som kan behöva hjälp men inte alltid har råd.

Som tidigare nämnt är de icke vinstdrivande och ideella och uppskattar därav alla bidrag de kan få. Under december kommer vi därför att samla in pengar till St Lukas i en Julinsamling för att kunna hjälpa till att driva organisationen framåt och nå målet att kunna minska den växande psykiska ohälsan hos unga.

Vi uppmanar alla som vill att hjälpa till i vår insamling. Swisha ett valfritt belopp till 123 651 73 87 och märk meddelandet med Julinsamling. Alla bidrag kan göra skillnad.

Tack!

facebook Twitter Email