Marcus (L) kortsiktiga tänkande är en risk!

Debatten mellan Stefan Gustafsson (S) och Marcus Claesson (L) går vidare. Här svarar Stefan Gustafsson på varför han tycker att Marcus kortsiktiga tänkande är en risk!
Marcus Claesson (L), Kommunalråd i Mölndal

Marcus Claessons (L) svar på min insändare där jag bad Marcus be om ursäkt understryker bara det jag skrev från början inte minst eftersom Marcus hänvisar till en lagstiftning som innebär att han var ytterst ansvarig politiker för stadens fastigheter under 2010-2014.

Marcus borde naturligtvis gjort de här åtgärderna då som vi nu gör för att säkerställa arbetsmiljön för elever och personal. Marcus stora problem är att hans strävan till besparingar i verksamheten ofta slår fel och straffar sig i senare skede, Almåsskolan och det som nu hänt är ett typexempel på detta, och det finns fler.

Dessutom hävdar Marcus att Liberalerna lägger mest pengar på skolan, men om de resurserna inte räcker till för att elever och personal skall få chansen att må bra eller i värsta fall skadas allvarligt då kommer de resurserna att göra begränsad nytta i verksamheten. En lärare eller elev som blir utsatt för PCB och/eller asbest kommer inte att kunna tillgodogöra sig era satsningar.

Jag hävdar fortfarande att Marcus kortsiktiga tänkande riskerar andras hälsa och vädjar till dig att tänka om när frågan kommer upp på vårt bord.

Stefan Gustafsson (S)
Kommunalråd

facebook Twitter Email