SSU Mölndal is back!

Jacob Wihlborg är ordförande för SSU Mölndal, han är sugen på att hitta fler unga som engagerar sig i SSU Mölndal!

Vi är oerhört glada över att kunna meddela att SSU Mölndal äntligen är tillbaka. Redan vid start är vi Göteborgsområdets största SSU-klubb, men vi vet att vi kan växa ännu mer! Vi behöver också fler medlemmar som vill vara aktiva i klubben. Nu kan man fråga sig, varför är det viktigt?

SSU behövs mer än någonsin. Aldrig förr har så många människor varit på flykt, gapet mellan rika och fattiga växer och klimatförändringarna måste tas på allvar. Framför oss står många utmaningar. Men vi vet också att utmaningar går att övervinna – en jämlik och hållbar värld är möjlig! Men det kräver att samhällets goda krafter mobiliserar sig. Vi behöver stå starka tillsammans för att påverka politiken i rätt riktning, i Sverige och i världen. Därför behövs SSU. I alla Sveriges hörn ska ungdomar komma till agera, säga sin åsikt och bygga det land vi vill se i framtiden.

SSU är Sveriges viktigaste och bästa ungdomsförbund. Sedan 1917 har vi varit det ungdomsförbund som stått upp för alla människors lika värde, som krävt jämlikhet och rättvisa. Den kampen måste fortsätta. Kontakta oss och kom med du också!

Jacob Wihlborg
Ordförande, SSU Mölndal
Jacob.wihlborg@allt2.se

Aylin Fazelian
Distriktsstyrelsen, SSU i Göteborgsområdet
aylin.fazelian@molndal.se

facebook Twitter Email