Forsåker toppar listan som Sveriges hetaste byggprojekt!

Forsåkersområdet toppar listan som Sveriges hetaste byggprojekt när organisationen Sverige Bygger listar Sveriges just nu hetaste byggprojekt.

Sverige Bygger har sammanställt de hetaste projekten i Sverige just nu – d v s de byggprojekt som flest antal personer valt ut som extra intressanta på projektmarknaden. Listan består av projekt i olika skeden; ibland redan byggstartade men även en hel del planerade och kommande projekt. 

På sin sida skriver man att:
”Forsåkerområdet (fd Papyrus) fortsätter att toppa bevakningslistan; här planeras en helt ny stadsdel där bostäder, butiker, restauranger och kontor ska mötas i en kontrastrik miljö som ska sjuda av liv. Just nu pågår arbete med granskningshandlingen och i slutet av året kommer detaljplanen gå ut på granskning. Sju personer arbetar heltid med projektet hos initiativtagarna Mölndala Fastighets AB, och till sin hjälp har de olika konsulter samt det konsortie som består av sex byggherrar, samt medarbetare hos Mölndal Stad.”

Här finns en länk till sidan: Sverige Bygger

Patrik Karlsson (S) ordförande i Mölndala Fastighets AB

– Det är naturligtvis glädjande att ligga i topp på listan. Ett projekt med en sån potential förtjäntar den platsen. Nu tävlar ju vi egentligen inte om någonting utan vill bara se till att bygga en stadsdel som Mölndal och mölndalsborna är förtjänta av, och det kommer vi att lyckas med, säger Patrik Karlsson (S) ordförande i Mölndala Fastighets AB som utvecklar Forsåkerområdet.

facebook Twitter Email