SSU Mölndal engagerar

Socialdemokratiska ungdomsförbundet, SSU, engagerar unga människor inom politiken. På deras dagordning står skola, jobb och bostad högst.

SSU, är Sveriges viktigaste politiska ungdomsförbund. Vi är till för att driva samhällsutveckling i de frågor som är viktiga för Sveriges unga. Sedan 1917 har vi kämpat med olika frågor som jobben, skolan och bostaden, för att kunna uppnå social, ekologisk och ekonomisk jämlikhet. SSU Mölndal ska försöka driva dessa frågor lokalt och med ett fokus på Mölndals ungdomar.

Vi har nyligen omorganiserat våra distrikt så vi ska kunna få en effektivare organisation och lättare nå unga i de olika kommunerna runt om Göteborg, säger Jacob Wihlborg och Lisa Edqvist, representanter för SSU distriktet i Göteborgsområdet.

Jacob Wihlborg
Lisa Edqvist

Nyligen har man anställd en ombudsman som är placerad i Kungälv i samma lokaler som det nybildade partidistriktet. Nu kommer man att jobba med uppsökande verksamhet för att rekrytera så många medlemmar så möjligt i olika aktiviteter och man räknar med att vara många som kan delta i den kommande valrörelsen.

Vill du komma i kontakt med SSU går det bra att maila till Jakob på följande mailadress: jacob.wihlborg@allt2.se

Du kan även läsa mer om vad SSU i Mölndal vill här: SSU Mölndal

facebook Twitter Email