Mitt första maj: Therese Aronius

Som fritidspolitiker är jag medveten om hur det politiska läget påverkar vården, skolan och allt övrigt i vårat samhälle som vi ibland tar för givet.

Jag är utbildad undersköterska och mamma till två unga vuxna. Jag vill få betalt för min arbetsinsats samt orka med mitt arbete tills det är dags för mig att gå i pension. Det är viktigt för mig att känna trygghet över att mina barn får ett arbete som försörjer dem och kan möjliggöra att de även kan flytta hemifrån.

1:a maj är arbetarnas dag! Lyssna på vad politikerna har för vilja för att förändra vårt samhälle till det bättre för oss alla. Om ett år är det åter dags för att rösta på det parti som uppfyller den framtidstro vi har och önskar.

Jag kommer lägga min röst på Socialdemokraterna!

facebook Twitter Email