Mölndal ”tokhyllat” av Liberal för hållbarhetsarbete!

När Västra Hälso- och Sjukvårdsnämnden hade sitt sammanträdet under torsdagen så hyllades Mölndal för sitt folkhälsoarbete av Liberalen Marianne Ahlborg!

Det var under punkten rapporter från Folkhälsorådet och samordningsförbunden som själva hyllningen skedde.

Marianne Ahlborg (L) som sitter som representant i Mölndals Folkhälsoråd deltog igår på en föreläsning med forskaren Hans Abrahamsson från Göteborgs Universitet som hölls under Hållbarhetsveckan i Mölndal.

Hon var lyrisk över föreläsningen och hans beröm över Mölndal. Hur Mölndal jobbar med social hållbarhet och är ett föredöme inom området. Han lyfte särskilt Mölndals och Trollhättans arbete med hållbarhet och att de var i framkant.

Hon rekommenderade starkt att lyssna på Hans Abrahamsson om möjlighet ges. Detta stärktes av Ingvar Paulsson M-politiker från Mölndal som ytterligare förstärkte och underströk det gedigna arbetet med folkhälsa och hållbarhet i kommunen.

Nämndens 2:e vice ordförande, Janette Olsson (S) tyckte att det var så roligt att Mölndal hyllades så hon tweetade glatt om ”tokhyllningen”. ”De borgerliga tokhyllar S-styrda Mölndal för deras arbete med hållbarhet” skrev hon på Twitter.

– Självklart roligt att Mölndal får beröm från oppositionens håll för sitt arbete med Social Hållbarhet säger Tomas Angervik (S), ledamot i Hälso- och Sjukvårdsnämnden från Mölndal.

facebook Twitter Email