Mölndals första trygghetsboende!

Mölndal och Mölndalsbostäders första trygghetsboende är beläget vid foten av Änggårdsbergen i Bifrost är tryggt och populärt! Man ser på bilderna de väl tilltagna gemensamhetsytorna.

Här finns 66 lägenheter med förstärkt tillgänglighet och med tillgång till gemensamma utrymmen såsom gym med bastu högst upp i den gemensamma takterrassen.

Interiörbild från det gemensamma vardagsrummet.

I anslutning till bostäderna finns dessutom en boulebana och växthus med odlingsmöjligheter. Trygghetsboende är ett tryggt och bekvämt boende för den som är över 65 år och vill bo i lägenhet av hög standard och möjligheter till socialt umgänge.

Här finns det dessutom en reception som är bemannad med en värdinna under vissa tider, som till exempel kan bistå med organisering av gemensamma aktiviteter.

Interiörbild från vardagsrum i en 3:a.

Inflyttning pågår och så gott som alla lägenheter är uthyrda i dagsläget.

Mölndalsbostäder AB har nyligen haft bolagsstämma och kan se tillbaka på ett produktivt år. Bolaget investerade 623 miljoner och färdigställde 196 nya lägenheter.

Sven-Ove Johansson (S), ordförande i Mölndalsbostäder AB.

– Det är naturligtvis med glädje jag kan konstatera att vårt trygghetsboende är populärt. Det är ett viktigt komplement till de övriga bostäder som byggs i Mölndal nu, säger Sven-Ove Johansson (S), ordförande i Mölndalsbostäder AB.

facebook Twitter Email