Nya bostäder på Hålsten snart klara!

I Kikås bygger Mölndalsbostäder sju flerfamiljshus som består av totalt 56 lägenheter på två till fyra rum och kök.

De första husen har inflyttning i maj och de senaste i oktober. Husen byggs på ett rationellt sätt efter en äldre detaljplan, vilket ger en något lägre hyresnivå än t ex i innerstaden.

Och Mölndalsbostäder har mer på gång. Man kommer att fortsätta med fler lägenheter i Mölndals innerstad Bergmansgatan och senare söder om Scandic hotel. Nybyggnation i Lindome centrum med över 100 lägenheter samt i Kållereds centrum med över 70 lägenheter. Sammanlagt innehåller planerna ca 450 lägenheter de närmast tre åren.

Mölndalsbostäder AB har nyligen haft bolagsstämma och kan se tillbaka på ett produktivt år. Bolaget investerade 623 miljoner och färdigställde 196 nya lägenheter
Mölndalsbostäder AB ägs till 100% av Staden och är stadens största enskilda fastighetsägare av hyresrätter.

Sven-Ove Johansson (S), ordförande i Mölndalsbostäder AB.

– Det är naturligtvis roligt att se att vårt fastighetsbestånd växer när behoven också är stora, säger Sven-Ove Johansson (S), ordförande i Mölndalsbostäder. Det innebär ju att det finns en bra omsättning för våra bostäder. Vi är ett allmänyttigt bolag och har ett tydligt uppdrag att producera bostäder till en rimlig kostnad, vilket vi kämpar med hela tiden, avslutar Sven-Ove Johansson.

facebook Twitter Email