Papperstidning

Papperstidningen Ny Tid Göteborgsområdet läggs ner!

Veckans utgåva av tidningen Ny Tid Göteborgsområdet är den sista som ges ut. Från och med nästa vecka utökas Aktuellt i Politiken med fler sidor som särskilt bevakar Göteborgsområdet. Samma sak gäller för Stockholmstidningen.

Beslutet är en del i förändringen med att utveckla Aktuellt i Politiken, både som prenumererad tidning och på nätet. För att göra detta måste prioriteringar och inte minst måste en omfattande digitalisering ske. Tidningen kommer att få ny formgivning och ny webb inför partikongressen och målet är att den digitala spridningen ska öka.

På Aktuellt i Politikens hemsida kommer det framöver att finnas extramaterial som Ny Tids läsare kommer att känna igen sig i. Det handlar om ledare från Ny Tids ledarskribenter, krönikor från personer inom Göteborgsområdets arbetarrörelse, lokala teaterrecensioner och lokala debattartiklar. Till detta kommer Fyrvaktaren, som granskar Göteborgs-Postens ledarsida, att vakna till liv igen. Allt detta kommer att spridas via Ny Tids Facebookgrupp på samma sätt som förut.

Vi vill därför uppmana er som tidigare att fortsätta att skicka in debattartiklar och komma med nyhetstips. Det går bra att precis som tidigare skicka dom till Johan Flanke.

Vad innebär detta för Ny Tids prenumeranter?
Ny Tids prenumeranter kommer framöver att få den tjockare Aktuellt i Politiken med lokala sidor från Göteborgsområdet varje vecka. De som prenumererar på både Ny Tid och Aktuellt i Politiken kommer att få sin prenumeration förlängd samtidigt som möjligheten att avbryta sin prenumeration finns.

facebook Twitter Email