Tack för allt du gjort Pernilla!

Idag meddelande Socialdemokraternas kommunalråd Pernilla Övermark att hon valt att avgå från kommunalrådsposten. 

Jag vill meddela att jag valt att lämna min kommunalrådspost. Med stor ödmjukhet till partiet och dess medlemmar tackar jag för det förtroende jag haft. Jag ser tillbaka på en tid då jag fått möta många spännande och engagerade människor. Detta har varit ett stort lärande, från början till slut. En stor ära helt enkelt.

Samtidigt som det har varit givande och roligt har det stundtals också varit krävande. Att ständigt vara tillgänglig har tagit ut sin rätt. Då jag nu avgår är det helt och hållet på mitt eget intiativ och för min egen skull. Jag behöver mera tid till familj, vänner och mig själv. Samtidigt önskar jag nästa person på posten lycka till och hoppas att denne ska känna glädje och entusiasm i vårt gemensamma arbete för ett ännu bättre Mölndal”. 

Vi vill verkligen tacka för allt du Pernilla gjort för partiet och Mölndal. Alltid har det varit med glädje, alla möten tillsammans har givit energi och mer engagemang. 

Vi ses ute i rörelsen!

facebook Twitter Email