Vi har en ny gruppledare!

Socialdemokraterna i Mölndal valde igår en ny gruppledare för kommunfullmäktige. Vi säger grattis till Kristina Körnung (mitten) och tack till Bernt Rumberg efter dina 14 år på posten. Även grattis till Lisa Andersson (höger) som blivit återvald till vice gruppledare och till Kåre Widenqvist (vänster) som sekreterare. 

Jag är mycket tacksam för förtroendet, och ser fram emot att ta mig an uppdraget tillsammans med Lisa och Kåre. Samtidigt vill jag rikta ett stort tack till Bernt, som under sina 14 år som gruppledare, gjort ett fantastiskt jobb med sitt lugna och stabila ledarskap! Det blir både kontinuitet och förnyelse i en mycket kunnig fullmäktigegrupp.

Politik är att vilja och, i lika hög grad, att handla. Med Samverkan för Mölndal har vi lagt ett viktigt ramverk för ett aktivt, konstruktivt och handlingskraftigt majoritetsstyre utifrån gemensamma prioriteringar. I våra beslutsforum, där gruppmötena är en mycket viktig del i vår samordning, kan vi föra vår plattform i hamn och lösa ut viktiga frågor för Mölndals utveckling.

Kristina Körnung, 44 år
Jobbar till vardags som: Analytiker
Bor: I Kvarnbyn
Gjorde unger julledigheter: Besökte det danska museet Louisianas utställning om Weimarrepubliken/1920-talets Tyskland

facebook Twitter Email