Nu kommer snart mörkret och hösten är påväg

Nu har sommaren för det mesta skinit över oss och gett oss lite vila. Efter ett uppehåll sedan våren så börjar nu verksamheterna att starta upp igen för mer organisering och påverkansarbete. 

Den 24 augusti var det Åbydagen i Mölndal. En dag med familjen i fokus där det både var musik och loppis. Vi från Socialdemokraterna var där för att informera våra medborgare att vi finns, vi bryr oss och att vi nu arbetar framåt. Denna kamp kommer också att fortsätta framåt även för oss. Under hösten kommer det vara allt från kampanjande under region-politiska dagen den 30 november och 1 december, två dagar som sätter fokus på de viktigaste frågorna i regionen, till höstkampanjen mellan 14 och 27 oktober, en viktig vecka som våra S-föreningar ordnar för att kunna locka fler medlemmar till vår starka organisation. 

Så nu kör vi! Vi samlar våra krafter. Det är dags att gå ut att lyssna och träffa våra medborgare, att visa oss, uttrycka oss och vinna över åsikter. Tillsammans är vi många och det är viktigt att vi kan visa hur många vi faktiskt är. Så nu kör vi igång med kampanjandet och våra dialogmöten, för ett rödare och lite bättre Mölndal för alla.

Elpida Georgitsi 

Jacob Wihlborg

facebook Twitter Email